In English

Fontuksen teknologia

CityGuide3D teknologia

CituGuide3D teknologialla voidaan lisätä, ylläpitää ja julkaista kolmiulotteisiin karttoihin liitettyä paikkatietoa (POI=Point Of Interest) langallisessa ja langattomassa internetissä.

CityGuide3D:n karttapohjana on neljästä eri suunnasta valmiiksi renderoitu aksonometrinen viistokuva 3d-mallista. Suunnat ovat yleensä etelästä, lännestä, pohjoisesta ja idästä. Kaltevuuskulma on 45 astetta.

Paikkatiedon POI-tieto (=Point Of Interest) internetlinkkeineen tallennetaan 2D/3D-karttaan MySQL-tietokantaan. POI-tieto voidaan erotella eri kategorioihin kuten hotelleihin, kauppoihin, liikenteeseen jne. Tiedon paikka voidaan säätää erikseen vielä eri ilmansuunnista, koska esim. tietystä suunnasta jokin korkea rakennus voi peittää taaksejäävän sijaintipisteen.Kartat voidaan leikata etukäteen pienempiin osakarttoihin. CG3D:n web-käyttöliittymä toimii Apache-palvelimella, johon on asennettu myös PHP ja MySQL. PHP-palvelin generoi pyydetyn html-sivun, hakee sitä vastaavan valmiin karttakuvan ja piirtää valitut POI-symbolit. Käyttäjä voi valita katsomissuunnan ja zoomata karttaa vähintään kolmella eri mittakaavalla.

Avaa uuteen ikkunaan FontusTechnology_v2.pdf

<<Pääsivu

Teknologia:

CityGuide3D

Virtuaali Helsinki

Virtuaali Kainuu

Virtuaali Pohjanmaa

Uutta! Virtuaali Ylivieska

Uutta! 3D Rahjan saaristo

Virtuaali-Helsinki postikortit

Avaa Fontuksen Mobiilisivut

tokyo.cityguide3d.com

AIT Arkkitehtitoimisto Immo Teperi Oy

 
© Fontus Oy, Valkjärventie 557, 01860 Perttula | Sähköposti: sales@fontus.com | Puh. 044-2928775